Teamspirit

Bliv en del af JYSK-teamet

I JYSK er ingen dage ens. Heller ikke som elev. Tempoet er højt, og du vil opleve en hverdag, hvor både udfordringer og oplevelser står i kø. Det samme gør hjælpen fra dine kolleger.
En af hjørnestenene i JYSK er en stærk teamspirit, hvor alle løfter i flok, og resultater skabes i fællesskab.

I JYSK vil du opdage, hvad det betyder at være en del af et team, der er ligeså sammentømret, som det er ambitiøst og hårdtarbejdende.
Du vil under elevuddannelsen i JYSK få en masse nye venner fra forskellige dele af Danmark, og under skoleopholdene i Himmerland vil du komme til at bo sammen med dem.

I JYSK tror vi på, at positive medarbejdere skaber en positiv stemning – det smitter af på kunderne. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor har JYSK mange konkurrencer og arrangementer, der skal være med til at sikre, at JYSK er mere end blot en arbejdsplads. JYSK er et stærkt team, og her gør alle en forskel.

Astrid, JYSK Skalborg

Astrid, JYSK Skalborg

“Det fedeste ved elevuddannelsen i JYSK, er helt klart sammenholdet og de nye venner man får både i butikken, men også under skoleopholdet.“

70%

af eleverne fortsætter i JYSK efter endt uddannelse

5/11

5 ud af 11 danske district managers er tidligere elever

50%

af de danske store managere begyndte deres karriere i JYSK som elever

Hverdagen i JYSK

I JYSK arbejder vi hver dag for at sikre en god indkøbsoplevelse gennem vores ekspertise og gode kundeservice. Læs mere om hverdagen i JYSK og de mange spændende opgaver, som du møder i butikken.

Se mere »

Om uddannelsen

Elevuddannelsen hos JYSK er en af branchens bedste og er et godt stempel på CV’et. Læs mere om uddannelsen og hvordan forløbet kommer til at foregå i praksis.

Se mere »

Karrieremuligheder

Elevuddannelsen i JYSK sikrer dig et stærkt fundament til at videreudvikle din karriere i den retning, du ønsker. Læs mere om de mange muligheder du får med en elevuddannelse i JYSK.

Se mere »

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

Hos JYSK er du sikret en af landets bedste elevuddannelser, hvor du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, store karrieremuligheder og sjove oplevelser. Ansøg i dag og få to uforglemmelige år, der for alvor sparker gang i din karriere.

Ansøg her