x

Teamspirit


I JYSK er ingen dage ens. Heller ikke som elev. Tempoet er højt, og du vil opleve en hverdag, hvor både udfordringer og sjove oplevelser står i kø. Det samme gør hjælpen fra dine kolleger, hvis du har brug for den. 

En af hjørnestenene i JYSK er en stærk teamspirit, hvor alle løfter i flok, og resultater skabes i fællesskab. Interne konkurrencer er en stor del af hverdagen som elev, og her vil du opdage præcis, hvad det betyder at være en del af et team, der er ligeså sammentømret, som det er ambitiøst og hårdtarbejdende. 

Ida om teamspirit

”Noget af det bedste i JYSK er det fællesskab der er. Både i ens egen butik men også butikkerne i mellem. Alle hjælper hinanden når der er brug for en hånd, og vi er en stor JYSK familie. Det er noget jeg sætter stor pris på!”  

Ida, JYSK Holbæk, 2. års-elev

”I butikken er vi sammen om at nå et fælles mål hver dag, derfor er det rigtig vigtigt at vi arbejder sammen og kommunikerer, så vi opnår de bedste resultater.”

 

Henriette, JYSK Gentofte, 2. års-elev

 

”I JYSK har vi en helt specielt teamspirit. Vi løfter i flok, hvis der er en kollega der har brug for hjælp, så hjælper man så godt som man kan. Den arbejdsglæde der er på kryds og på tværs i butikkerne er helt fantastisk.  Selv om tempoet er højt er der altid en klar til at hjælpe, om det så er en fra ens egen butik eller en anden kollega fra JYSK. ” 

 

Albert, JYSK Haderslev, 2. års-elev 

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

 

Hos JYSK får du en af landets bedste elevuddannelser. Du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør JYSK til en attraktiv elevplads.

 

 

ANSØG HER

@JYSKELEV

Oplev de spændende øjeblikke fra eleverne i JYSK på Instagram.

Følg os på Instagram

SNAPCHAT

Følg hverdagen hos eleverne i JYSK på allertætteste hold på Snapchat.

Følg os på Snapchat