Om uddannelsen

Vi er blandt de bedste

Hos JYSK får du en af branchens bedste elevuddannelser, hvor praktik og teori sikrer dig en faglig og personlig udvikling, der klæder dig på til din videre karriere. Uddannelsen er en af landets mest eftertragtede og anerkendte, og derfor kræver den også, at du tager arbejdshandskerne på.

Det 2-årige forløb veksler mellem skoleophold på JYSK Academy og praktik i din butik, hvor du indgår i opgaverne på lige fod med de øvrige medarbejdere. Alle vores elever kommer på en 3 dages studietur til Hamborg, så du også får et internationalt perspektiv på detailhandel.

Vi er en eftertragtet elevuddannelse og får mange ansøgninger hvert år. Er du en af de dygtige, åbner uddannelsen til gengæld døren til 2 sjove, udfordrende år og en verden af muligheder.

Se video

Ida, JYSK Holbæk

Ida, JYSK Holbæk

“Jeg er stolt af at kunne skive JYSK på mit CV, fordi det er sådan en stor virksomhed, og der er ikke nogen, der ikke kender JYSK.

Jeg synes personligt at det er Danmarks bedste elevuddannelse.”

70%

af eleverne fortsætter i JYSK efter endt uddannelse

5/11

5 ud af 11 danske District Managers er tidligere elever

50%

af de danske Store Managers begyndte deres karriere i JYSK som elever

Hverdagen i JYSK

I JYSK arbejder vi hver dag for at sikre en god indkøbsoplevelse gennem vores ekspertise og gode kundeservice. Læs mere om hverdagen i JYSK og de mange spændende opgaver, som du møder i butikken.

Se mere »

Teamspirit

Læs mere om JYSKs unikke arbejdskultur, hvor sammenhold og teamspirit er i fuld fokus både under uddannelsen og i dit fremtidige job.

Se mere »

Karrieremuligheder

Elevuddannelsen i JYSK sikrer dig et stærkt fundament til at videreudvikle din karriere i den retning, du ønsker. Læs mere om de mange muligheder du får med en elevuddannelse i JYSK.

Se mere »

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

Hos JYSK er du sikret en af landets bedste elevuddannelser, hvor du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, store karrieremuligheder og sjove oplevelser. Ansøg i dag og få to uforglemmelige år, der for alvor sparker gang i din karriere.

Ansøg her