Om JYSK

Historien bag JYSK

Sandsynligheden for, at du ikke kender JYSK – i hvert fald af navn – er ikke ret stor. Lars Larsen grundlagde den første JYSK-butik i Aarhus i 1979, og i dag er JYSK repræsenteret med over 2.850 butikker rundt om i hele verden. Det hele begyndte med, at Lars Larsen som 18-årig startede op som elev i en manufakturforretning. Med årene grundlagde han JYSK, som i dag en af verdens største retailkæder.

Selvom JYSK er en virksomhed i konstant bevægelse og udvikling, har vi altid holdt fast i de skandinaviske rødder. De skandinaviske rødder afspejler sig både i vores kultur og i den måde, vi driver forretning på.
Tonen imellem kollegerne og i omgangen med vores kunder er uformel og nærværende, og vi hylder en ledelsesstil, hvor åbenhed, beslutsomhed og gensidig respekt er nøgleord.

Herudover lægger vi vægt på samarbejde og dyrker sammenholdet mellem kolleger, fordi vi ved, at det smitter af på den oplevelse vores kunder har i butikken.
Nøglen til succes er tilfredse kunder – og det får vi, når vi kombinerer god kundeservice med de dygtigste medarbejdere.

Hverdagen i JYSK

I JYSK arbejder vi hver dag for at sikre en god indkøbsoplevelse gennem vores ekspertise og gode kundeservice. Læs mere om hverdagen i JYSK og de mange spændende opgaver, som du møder i butikken.

Se mere »

Teamspirit

Læs mere om JYSKs unikke arbejdskultur, hvor sammenhold og teamspirit er i fuld fokus både under uddannelsen og i dit fremtidige job.

Se mere »

Om uddannelsen

Elevuddannelsen hos JYSK er en af branchens bedste og er et godt stempel på CV’et. Læs mere om uddannelsen og hvordan forløbet kommer til at foregå i praksis.

Se mere »

Karrieremuligheder

Elevuddannelsen i JYSK sikrer dig et stærkt fundament til at videreudvikle din karriere i den retning, du ønsker. Læs mere om de mange muligheder du får med en elevuddannelse i JYSK.

Se mere »

80%

af alle leder i JYSK kommer fra stillinger internt i virksomheden

5/11

5 ud af 11 danske District Managers er tidligere elever

50%

af de danske Store Managers begyndte deres karriere i JYSK som elever

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

Hos JYSK er du sikret en af landets bedste elevuddannelser, hvor du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, store karrieremuligheder og sjove oplevelser. Ansøg i dag og få to uforglemmelige år, der for alvor sparker gang i din karriere.

Ansøg her

Kom helt tæt på JYSK-elevernes hverdag i den blå trøje på Facebook og Instagram.