Karrieremuligheder

Vil du være vores JYSK-stjerne?

I JYSK har vi fuld fokus på din karriere, dine ønsker og dit potentiale. Vi belønner initiativ og engagement, så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det. Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste – faktisk har den så godt et omdømme, at du står stærkt i hele detailbranchen, hvis du har lyst til at søge nye udfordringer som færdiguddannet elev.

Det har du nu efter al sandsynlighed ikke. Langt de fleste elever vælger at fortsætte i JYSK – og det med god grund. Hos JYSK bliver du ekspert inden for dit fag – det er ikke ligegyldigt, hvad der står på dit CV, og du kan være sikker på at kickstarte din karriere med en salgsuddannelse hos JYSK. I JYSK har vi nemlig et klart mål om at udvikle vores egne talenter. Et godt bevis på det er, at over halvdelen af vores butikschefer startede deres karriere på elevuddannelsen.

Der er mange fremtidsmuligheder, og kun din vilje til at lære sætter grænser for din faglige og personlige udvikling. Hvis du er klar på at gøre karriere i JYSK og omsætte vores værdier til praksis – så har vi planen til at gøre dig til vores fremtidige stjerne. Karrierestigen hos JYSK åbner op for mange muligheder hurtigt og gør, at du kan tage ekstra ansvar, hvis du har mod på opgaven. Du kan således blive Deputy Store Manager eller Store Manager allerede efter endt elevuddannelse.

Se video

Christian, JYSK Friis Aalborg

Christian, JYSK Friis Aalborg

”Salgsuddannelsen i JYSK har hjulpet mig til at opnå mit mål om at udvikle min karriere.
Jeg har været på en fed rejse, der har styrket mig, takket være de udfordringer, jeg har stået
overfor. Hvis man vil have en karriere i JYSK, så skal de nok hjælpe dig på vej til dine mål.”

70%

af eleverne fortsætter i JYSK efter endt uddannelse

5/11

5 ud af 11 danske district managers er tidligere elever

50%

af de danske store managere begyndte deres karriere i JYSK som elever

Hverdagen i JYSK

I JYSK arbejder vi hver dag for at sikre en god indkøbsoplevelse gennem vores ekspertise og gode kundeservice. Læs mere om hverdagen i JYSK og de mange spændende opgaver, som du møder i butikken.

Se mere »

Teamspirit

Læs mere om JYSKs unikke arbejdskultur, hvor sammenhold og teamspirit er i fuld fokus både under uddannelsen og i dit fremtidige job.

Se mere »

Om uddannelsen

Elevuddannelsen hos JYSK er en af branchens bedste og er et godt stempel på CV’et. Læs mere om uddannelsen og hvordan forløbet kommer til at foregå i praksis.

Se mere »

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

Hos JYSK er du sikret en af landets bedste elevuddannelser, hvor du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, store karrieremuligheder og sjove oplevelser. Ansøg i dag og få to uforglemmelige år, der for alvor sparker gang i din karriere.

Ansøg her