Kan du se det for dig?

Hvis du drømmer om en karriere inden for retail, så er du landet det helt rette sted. I JYSK er mulighederne mange – og oftest starter det hele med vores elevuddannelse. Eleverne er vores fremtid; så hvis du har viljen, så skal vi nok hjælpe dig på vej.

Måske du brænder for at lave et godt salg og drømmer om at blive Sælger? Det kan også være, at du har en ambition om at blive Deputy Store Manager?

Eller prøv at forestil dig, at du om fire år står som Store Manager, med ansvaret for din helt egen JYSK butik. Urealistisk? Nej overhovedet ikke. I JYSK kan store drømme og hårdt arbejde godt betale sig. Så hvad siger du – kan du se det for dig?

Christina
Store Manager
Mikkel
Deputy Store Manager
Rasmus
Sælger
Kasper
District Manager

Christinas rejse – fra elev til Store Manager

4 år tog det Christina at gå fra elev til Store Manager. Det hele startede med en stilling som Weekendsælger i JYSK. Herefter tog det ene skridt det andet – fra Weekendsælger til elev, fra elev til Deputy Store Manager, fra Deputy Store Manager til Store Manager Trainee og nu Store Manger med ansvar for personale til drift. Er der vilje – så er der vej i JYSK.

Citat fra Christina

”Som Store Manager i JYSK er jeg især glad for det ansvar, jeg har for at drive og motivere mit eget team. Vi kæmper for at vinde som team, og jeg er vild med det fællesskab, der er på tværs af butikkerne. Jeg er stolt af den rejse, jeg har taget i JYSK. Mulighederne er mange, så længe du har viljen”

70 %

af eleverne fortsætter i JYSK efter endt uddannelse

8/11

8 ud af 11 danske District Managers er tidligere elever

50 %

af de danske Store Managers begyndte deres karriere i JYSK som elever

GÅ EFTER DET!

Ansøg her