x

Karriere

 

I JYSK har vi fuld fokus på din karriere, dine ønsker og dit potentiale. Vi belønner initiativ og engagement, så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det. 

Elevuddannelsen i JYSK er én af landets bedste – faktisk har den så godt et omdømme, at du står stærkt i hele detailbranchen, hvis du har lyst til at søge nye udfordringer som færdiguddannet elev. Det har du nu efter al sandsynlighed ikke. Langt de fleste elever vælger at fortsætte i JYSK – og det med god grund. 

I JYSK har vi nemlig et klart mål om at udvikle vores egne talenter. Et godt bevis på det er, at over halvdelen af vores butikschefer startede deres karriere på elevuddannelsen. 

Henriette om karriere

”Mulighederne indenfor en karriere i JYSK er nærmest uendelige. Sætter du dig et mål og knokler for at opnå det, skal du også nok blive belønnet for dit arbejde. Det handler bare om at få lagt en god strategi og viljen til at ville.”

Henriette, JYSK Gentofte, 2. års-elev

”Som elev i JYSK, er mulighederne store. Hvis du smøger armene op, og viser hvad du kan, har du mulighed for det du drømmer om, uanset om det er at blive den bedste sælger i Danmark eller om du vil være Storemanager i din egen butik. 

JYSK var mit førstevalg, fordi jeg vidste hvilke karriere muligheder der er i JYSK. Hvis du arbejder for det, så er der mulighed for at nå langt i JYSK.

Som elev i JYSK er mulighederne mange. Fra første dag er du selv med til at forme din fremtidige karriere”

 

Albert, JYSK Haderslev, 2. års-elev

"Det fede ved at være i en virksomhed som JYSK er for mig, at der allerede under ens elevtid er mulighed for at få masser af ansvar og gør man det godt, bliver man også anerkendt for det. Der er store karrieremuligheder og konstant sund konkurrence mellem butikkerne, hvilket er en daglig motivation." 

 

Stefan, JYSK Randers, 2. års-elev 

 

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

 

Hos JYSK får du en af landets bedste elevuddannelser. Du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør JYSK til en attraktiv elevplads.

 

 

ANSØG HER

 

@JYSKELEV

Oplev de spændende øjeblikke fra eleverne i JYSK på Instagram.

Følg os på Instagram

SNAPCHAT

Følg hverdagen hos eleverne i JYSK på allertætteste hold på Snapchat.

Følg os på Snapchat

Oplev hverdagen i JYSK