Hverdagen i JYSK

En spændende hverdag i JYSK

Hos JYSK bliver du del af et fællesskab, hvor vi alle hver dag arbejder for at gøre en forskel for vores kunder. Du bliver som elev i JYSK en del af ansigtet ud ad til, hvor du får mulighed for at vise din ekspertise og gode kundeservice frem.

Hverdagen i JYSK er spændende og uforudsigelig, og du vil møde mange forskellige opgaver, hvor du skal bruge din store viden inden for sleeping og living.

I butikken handler det hver dag om at give vores kunder en god oplevelse, og her lægger vi i JYSK vægt på et stort smil og en stærk personlighed, som brænder for at gøre en forskel.

Gennem elevuddannelsen vil vi arbejde med din faglige og personlige udvikling, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for især kundesalg og produktviden.

Se video

Henriette, JYSK Gladsaxe

Henriette, JYSK Gladsaxe

“Man skal vælge JYSK, hvis man for det første har lyst til at arbejde der, men hvis man også har lyst til at give kunderne en rigtig god oplevelse.

Mit mål er, at jeg får min egen butik inden for et par år.“

70%

af eleverne fortsætter i JYSK efter endt uddannelse

5/11

5 ud af 11 danske district managers er tidligere elever

50%

af de danske store managere begyndte deres karriere i JYSK som elever

Om uddannelsen

Elevuddannelsen hos JYSK er en af branchens bedste og er et godt stempel på CV’et. Læs mere om uddannelsen og hvordan forløbet kommer til at foregå i praksis.

Se mere »

Teamspirit

Læs mere om JYSKs unikke arbejdskultur, hvor sammenhold og teamspirit er i fuld fokus både under uddannelsen og i dit fremtidige job.

Se mere »

Karrieremuligheder

Elevuddannelsen i JYSK sikrer dig et stærkt fundament til at videreudvikle din karriere i den retning, du ønsker. Læs mere om de mange muligheder du får med en elevuddannelse i JYSK.

Se mere »

Se video

Christian, JYSK Friis Aalborg

Christian, JYSK Friis Aalborg

”Salgsuddannelsen i JYSK har hjulpet mig til at opnå mit mål om at udvikle min karriere.
Jeg har været på en fed rejse, der har styrket mig, takket være de udfordringer, jeg har stået
overfor. Hvis man vil have en karriere i JYSK, så skal de nok hjælpe dig på vej til dine mål.”

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

Hos JYSK er du sikret en af landets bedste elevuddannelser, hvor du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, store karrieremuligheder og sjove oplevelser. Ansøg i dag og få to uforglemmelige år, der for alvor sparker gang i din karriere.

Ansøg her