1. TRYK ‘ANSØG HER’

2. OPRET ANSØGNINGSPROFIL

3. UDFYLD INFORMATIONER OG SEND ANSØGNING

GÅ EFTER DET!

Ansøg her

Send os din ansøgning hurtigst muligt, så du kan nå at være med i første ansættelsesrunde. Din ansøgning skal vise, hvem du er, og hvorfor JYSKs elevuddannelse netop er din drøm. Vi kigger især på din personlighed, dit drive og dit engagement.

Har du spørgsmål til JYSKs elevuddannelse, så er du mere end velkommen til at ringe til JYSK Academy på 89 39 75 90.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at besvare dem på chatten.

Fang os alle hverdage i tidsrummet 08.00 – 20.00.

Om JYSK

Lars Larsen grundlagde den første JYSK-butik i Aarhus i 1979 – og i dag er JYSK repræsenteret rundt om i hele verden med over 3.100 butikker. Det hele startede med, at Lars Larsen som 18-årig blev elev i en manufakturforretning. Med årene grundlagde han JYSK, som i dag er én af verdens største retailkæder.

Selvom JYSK er en virksomhed, der altid er i udvikling, så har vi holdt fast i de skandinaviske rødder. De skandinaviske rødder afspejler sig både i vores kultur, og i den måde vi driver forretning på. Tonen imellem kolleger og i omgangen med vores kunder er uformel og nærværende – og så hylder vi en ledelsesstil, hvor åbenhed, beslutsomhed og gensidig respekt er i centrum.

Derudover dyrker vi i høj grad sammenholdet mellem kolleger, fordi vi ved, at det smitter af på den oplevelse vores kunder har i butikken. Nøglen til succes er tilfredse kunder – og det får vi, når vi kombinerer de dygtigste medarbejdere med det stærkeste sammenhold.