x

Uddannelse

 

JYSK er blandt de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. Det kommer man ikke sovende til. Vores elevuddannelse er, ligesom alt andet vi gør, baseret på ”best practise”, så du er garanteret et forløb, der både praktisk og teoretisk klæder dig på til din videre karriere.  


Det er ikke nogen hemmelighed, at JYSKs elevuddannelse er blandt landets mest anerkendte – og heller ikke, at den kræver, at du tager arbejdshandskerne på. Det 2-årige forløb veksler mellem skoleophold på JYSK Academy og praktik i butikken, hvor du indgår i opgaverne på lige fod med de øvrige medarbejdere. Som noget nyt er der indlagt en 2-3 dages studietur til en europæisk storby, så du også får et internationalt perspektiv på detailhandel.  


Sidste år fik vi i øvrigt cirka 1.700 ansøgninger til de 120 elevpladser. Det siger lidt om, hvor eftertragtet JYSKs elevuddannelse er. Er du en af de heldige, åbner uddannelsen til gengæld døren til to sjove, udfordrende år og en verden af muligheder bagefter.  

 

Elevuddannelsen indeholder en 2-3 dages tur til en europæisk storby med besøg i en JYSK-butik.

 

Stefan om uddannelse

"Elevforløbet i JYSK er fantastisk. Du lærer en masse om salgsteorier og får produktkendskab, du kan bruge, når du kommer tilbage til butikken, og samtidig er det sociale aspekt helt i top. 

Efter mit første skoleophold fik jeg tildelt madrasområdet, hvor jeg virkelig kunne få lov at bruge de ting, jeg havde lært på skolen, og det har gjort, at jeg har udviklet mig rigtig meget. Jeg er nu kommet på boblerholdet og drømmen om at få min egen butik nærmer sig mere og mere." 

Stefan, JYSK Randers, 2. års-elev

''Jeg har aldrig fortrudt mit valg om at ansøge som elev i JYSK. Allerede til job samtalen fik jeg blod på tanden og var så den heldige til at få elevpladsen. Jeg fik hurtigt ansvar for eget område og blev kastet ud i tingene.

 

Der er fantastisk oplæring af kollegaerne i butikken og alt det andet lærer jeg på JYSK Academy, hvor jeg også har fået nogen rigtigt gode bekendtskaber. Jeg vil anbefale alle til at sende en ansøgning til JYSK hvis i vil have den bedste uddannelse og møde de bedste mennesker!''

 

Ida, JYSK Holbæk, 2. års-elev

''JYSK er en af Danmarks bedste elev-uddannelser. Fra første dag får man ansvar, og den første del af  læretiden er du ikke bare den der skal ”støvsuge”, man får virkelig lov til at føle at man er en vigtig del af virksomheden, at ens butik tror på en. Jeg kan huske efter de første uger fik jeg et område jeg skulle være ansvarlig for, det viser bare at virksomheden tror på en.

 

Når det kommer til skolen, er det noget helt specielt. JYSK har deres egen Academy, hvor dine skoleophold forgår.  Academy ligger på Himmerland Golf og Spa Resort. Under nogle helt fantasiske forhold.''

 

Albert, JYSK Haderslev, 2. års-elev 

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

 

Hos JYSK får du en af landets bedste elevuddannelser. Du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør JYSK til en attraktiv elevplads.

 

 

ANSØG HER

 

@JYSKELEV

Oplev de spændende øjeblikke fra eleverne i JYSK på Instagram.

Følg os på Instagram

SNAPCHAT

Følg hverdagen hos eleverne i JYSK på allertætteste hold på Snapchat.

Følg os på Snapchat

Oplev hverdagen i JYSK