Elevuddannelse betyder springbræt
– på JYSK

Elev betyder udvikling
– på JYSK

Elev betyder
teamplayer – på JYSK

Drømmer du om at flyve højt og nå langt, er en elevuddannelse hos JYSK et solidt afsæt.
Udover at være et springbræt til mange spændende muligheder i din fremtidige karriere, er elevuddannelsen hos JYSK også blandt landets bedste og mest anerkendte. Derfor vælger mange af vores elever også at blive hos os, efter de har færdiggjort deres uddannelse, siden vi tilbyder fantastiske karrieremuligheder.
Vi lover dig to uforglemmelige år fyldt med udfordringer, muligheder og et stort fælleskab, og dermed sikrer vi dig den uddannelse, du drømmer om.

Om uddannelsen

Elevuddannelsen hos JYSK er en af branchens bedste og er et godt stempel på CV’et. Læs mere om uddannelsen og hvordan forløbet kommer til at foregå i praksis.

Se mere »

Hverdagen i JYSK

I JYSK arbejder vi hver dag for at sikre en god indkøbsoplevelse gennem vores ekspertise og gode kundeservice. Læs mere om hverdagen i JYSK og de mange spændende opgaver, som du møder i butikken.

Se mere »

Teamspirit

Læs mere om JYSKs unikke arbejdskultur, hvor sammenhold og teamspirit er i fuld fokus både under uddannelsen og i dit fremtidige job.

Se mere »

Karrieremuligheder

Elevuddannelsen i JYSK sikrer dig et stærkt fundament til at videreudvikle din karriere i den retning, du ønsker. Læs mere om de mange muligheder du får med en elevuddannelse i JYSK.

Se mere »

Mathias, JYSK Aarhus

Mathias, JYSK Aarhus

“Selvom vi i JYSK løfter i flok, så har vi bare nogle individuelle mål, som der er rig mulighed for at få i JYSK.

Dét synes jeg helt klart, er det fedeste: at man får noget ud af at arbejde hårdt.“

70%

af eleverne fortsætter i JYSK efter endt uddannelse

5/11

5 ud af 11 danske District Managers er tidligere elever

50%

af de danske Store Managers begyndte deres karriere i JYSK som elever

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

Hos JYSK er du sikret en af landets bedste elevuddannelser, hvor du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, store karrieremuligheder og sjove oplevelser. Ansøg i dag og få to uforglemmelige år, der for alvor sparker gang i din karriere.

Ansøg her

Kom helt tæt på JYSK-elevernes hverdag i den blå trøje på Facebook og Instagram.