x

Teamspirit


I JYSK er ingen dage ens. Heller ikke som elev. Tempoet er højt, og du vil opleve en hverdag, hvor både udfordringer og sjove oplevelser står i kø. Det samme gør hjælpen fra dine kolleger, hvis du har brug for den. 

En af hjørnestenene i JYSK er en stærk teamspirit, hvor alle løfter i flok, og resultater skabes i fællesskab. Interne konkurrencer er en stor del af hverdagen som elev, og her vil du opdage præcis, hvad det betyder at være en del af et team, der er ligeså sammentømret, som det er ambitiøst og hårdtarbejdende. 

Jonas om teamspirit

”Jeg søgte faktisk elevplads hos JYSK på grund af den arbejdsglæde og den service, jeg altid oplevede i butikkerne. Jeg ville selvfølgelig, ligesom alle andre, være den bedste elev og nå rigtigt langt, men jeg gik også op i, at vi havde det godt alle sammen, for det smitter af på den kundeservice, vi leverer. Og vi har en rigtig god teamspirit i JYSK. Du er aldrig alene. Som elev forventede jeg lidt, at jeg skulle klare mig selv, men fra dag ét lå der en klar plan, og selvom tempoet var højt, var der altid hjælp at hente. Både fra kolleger og butikschefen og fra de andre butikker.”  

 

Jonas, JYSK Viborg, Salgsleder

”Skolen er fantastisk. Den kan slet ikke sammenlignes med nogen anden, jeg har hørt om. Og at jeg er blevet en del af Boblerholdet, viser jo bare, at den energi jeg har lagt i min elevuddannelse indtil videre, betaler sig.”

 

Charlotte, JYSK Hadsund, 2. års-elev

 

”Korpsånden i JYSK er helt unik. Jeg var for nylig i Frederikshavn og hjælpe med at bygge om. Butikscheferne fra Hjørring og Skalborg var der også. Vi står altid sammen, når der er brug for hjælp.” 

 

Jens, JYSK Skalborg, 2. års-elev 

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

 

Hos JYSK får du en af landets bedste elevuddannelser. Du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør JYSK til en attraktiv elevplads.

 

 

ANSØG HER

@JYSKELEV

Oplev de spændende øjeblikke fra eleverne i JYSK på Instagram.

Følg os på Instagram

SNAPCHAT

Følg hverdagen hos eleverne i JYSK på allertætteste hold på Snapchat.

Følg os på Snapchat