x

Karriere

 

I JYSK har vi fuld fokus på din karriere, dine ønsker og dit potentiale. Vi belønner initiativ og engagement, så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det. 

Elevuddannelsen i JYSK er én af landets bedste – faktisk har den så godt et omdømme, at du står stærkt i hele detailbranchen, hvis du har lyst til at søge nye udfordringer som færdiguddannet elev. Det har du nu efter al sandsynlighed ikke. Langt de fleste elever vælger at fortsætte i JYSK – og det med god grund. 

I JYSK har vi nemlig et klart mål om at udvikle vores egne talenter. Et godt bevis på det er, at over halvdelen af vores butikschefer startede deres karriere på elevuddannelsen. 

Jens om karriere

”Det allerbedste ved at være elev i JYSK var uden tvivl det ansvar, man fik fra første dag. Det var hårdt og udfordrende, men anstrenger man sig, og lægger man sit hjerte og sin sjæl i jobbet, bliver man belønnet for det. Og så kunne jeg rigtig godt li’ det konkurrenceelement, der var i alt, vi gjorde. Vi kunne hele tiden sammenligne os med tallene fra de andre butikker. Jeg gik efter at blive den bedste elev. Og uanset hvad jeg skulle bagefter, skulle jeg også være den bedste der. Der er plads til den slags ambitioner i JYSK, så den skulle bare ha’ fuld gas.”

 

Jens, JYSK Skalborg, Salgsleder

”Jeg vidste allerede inden, jeg søgte elevplads, at det skulle være et sted, hvor man hurtigst muligt ku’ få ansvar. Man sætter selv sine begrænsninger i JYSK.”

 

Jonas, JYSK Viborg, 2. års-elev

”Jeg skal 100 procent blive i JYSK. Mulighederne her er endeløse – der er ikke noget sted, de stopper, hvis man knokler for det”.  

 

Charlotte, JYSK Hadsund, 2. års-elev 

 

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

 

Hos JYSK får du en af landets bedste elevuddannelser. Du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør JYSK til en attraktiv elevplads.

 

 

ANSØG HER

 

@JYSKELEV

Oplev de spændende øjeblikke fra eleverne i JYSK på Instagram.

Følg os på Instagram

SNAPCHAT

Følg hverdagen hos eleverne i JYSK på allertætteste hold på Snapchat.

Følg os på Snapchat

Oplev hverdagen i JYSK