x

Uddannelse

 

JYSK er blandt de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. Det kommer man ikke sovende til. Vores elevuddannelse er, ligesom alt andet vi gør, baseret på ”best practise”, så du er garanteret et forløb, der både praktisk og teoretisk klæder dig på til din videre karriere.  


Det er ikke nogen hemmelighed, at JYSKs elevuddannelse er blandt landets mest anerkendte – og heller ikke, at den kræver, at du tager arbejdshandskerne på. Det 2-årige forløb veksler mellem skoleophold på JYSK Academy og praktik i butikken, hvor du indgår i opgaverne på lige fod med de øvrige medarbejdere. Som noget nyt er der indlagt en 2-3 dages studietur til en europæisk storby, så du også får et internationalt perspektiv på detailhandel.  


Sidste år fik vi i øvrigt cirka 1.700 ansøgninger til de 120 elevpladser. Det siger lidt om, hvor eftertragtet JYSKs elevuddannelse er. Er du en af de heldige, åbner uddannelsen til gengæld døren til to sjove, udfordrende år og en verden af muligheder bagefter.  

 

Elevuddannelsen indeholder en 2-3 dages tur til en europæisk storby med besøg i en JYSK-butik.

 

Charlotte om uddannelse


”JYSK var mit førstevalg til elevplads. Jeg havde hørt, at man bare bliver kastet ud i det – og jeg blev ikke skuffet. Efter en uge fik jeg dyner og puder som ansvarsområde. Det har lært mig vildt meget at skulle træffe beslutninger selv. Der var selvfølgelig altid nogen at spørge til råds, men der var også plads til at begå fejl og lære af dem. Den opbakning var helt fantastisk. Og så er det fedt, at JYSK har sin egen skole. Det er med til at styrke sammenholdet, at der kun var os, når vi var på skole. Jeg var så heldig at være en del af Boblerholdet. Det er et nyt talenthold, JYSK havde startet, hvor der er fokus på det personlige lederskab. Det betød ekstra timer på skolebænken, når vi var på skole, men det var et godt springbræt, når man som jeg går efter at blive butikschef en dag.”

 

Charlotte, JYSK Hadsund, Salgsleder

”Skolen er fantastisk. Den kan slet ikke sammenlignes med nogen anden, jeg har hørt om. Og at jeg er blevet en del af Boblerholdet, viser jo bare, at den energi jeg har lagt i min elevuddannelse indtil videre, betaler sig.”

 

Jonas, JYSK Viborg, 2. års-elev

”Jeg har aldrig hørt, at man som elev bliver forkælet så meget, som vi bliver i JYSK, når vi er på skole. Man glæder sig to måneder, inden man skal af sted, og har ikke lyst til at skulle hjem igen.”

 

Jens, JYSK Skalborg, 2. års-elev 

Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

 

Hos JYSK får du en af landets bedste elevuddannelser. Du bliver uddannet i en global virksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør JYSK til en attraktiv elevplads.

 

 

ANSØG HER

 

@JYSKELEV

Oplev de spændende øjeblikke fra eleverne i JYSK på Instagram.

Følg os på Instagram

SNAPCHAT

Følg hverdagen hos eleverne i JYSK på allertætteste hold på Snapchat.

Følg os på Snapchat

Oplev hverdagen i JYSK